Τρόπος Αποστολής

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει η πλήρης εξόφληση της και η πληρωμή να έχει εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αντικαταβολών.

Οι παραγγελίες οι οποίες ολοκληρώνονται έως τις 15:00, εκτελούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών και παραδίδονται στην εταιρία μεταφοράς. Εξαιρούνται οι ειδικές παραγγελίες, τα personalised είδη και οι παραγγελίες που βρίσκονται σε αναμονή, για τις οποίες ο χρόνος εκτέλεσης και αποστολής ποικίλει. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ενημερωθείτε από εμάς για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Η αποστολή του δέματός σας γίνεται σε οποιαδήποτε περιοχή, είτε στην Ελλάδα με την εταιρία Speedex και μέσω του δικτύου συνεργατών της, είτε στο εξωτερικό με το ταχυδρομείο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το χώρο μας. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται δεσμευμένα στο όνομά σας και άμεσα διαθέσιμα για χρονικό διάστημα 2 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα παραλαμβάνονται τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής (09:00-17:00) και εξοφλούνται με τον τρόπο που θα επιλέξετε (μετρητά, πιστωτική κάρτα κλπ).

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε πως εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής ‘’Κατάθεση σε λογαριασμό’’, η πληρωμή σας θα πρέπει να εκτελεστεί και να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας εντός 2 εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά τα προϊόντα παύουν να είναι δεσμευμένα και η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. 

Παραλαβή από Κατάστημα

Αν επιλέξετε ως τρόπο πραγματοποίησης της συναλλαγής σας την παραλαβή από τα γραφεία της επιχείρησής μας τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται δεσμευμένα στο όνομά σας και άμεσα διαθέσιμα για χρονικό διάστημα δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται από εσάς κατά τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής μας (09:00-15:00) και θα εξοφλούνται στο ταμείο αυτής, με τον τρόπο που θα επιλέξετε (μετρητά, πιστωτική κάρτα κλπ).

Χρόνοι Αποστολής

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν και εμφανίζονται αναλυτικά στη παρακάτω λίστα:

  • 1 ημέρα (Κρήτη) 
  • 1-2 ημέρες (Αττική) 
  • 2-3 ημέρες (Υπόλοιπη Ελλάδα)
  • 4-7 ημέρες (Απομακρυσμένες Περιοχές)

Χρεώσεις Αποστολής

Ελλάδα

3,50 ευρώ για δέματα βάρους έως 5 kg.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50 ευρώ.

Σημείωση:  Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 πλην αργιών.

Αποστολές για Κύπρο

19.00 ευρώ

Τα δέματα που θα σταλούν με αντικαταβολή έχουν επιπλέον χρέωση 4,00.

Τα δέματα φεύγουν κάθε Τετάρτη (απο Αθήνα) και η παράδοση είναι σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Υπόλοιπη Ευρώπη

Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό εκτελούνται με το ταχυδρομείο και οι χρεώσεις που ισχύουν αναγράφονται στον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του δέματος.
Η επιπλέον χρέωση είναι 2,50 ευρώ.

Παραδόσεις Σαββάτου

Υπάρχει η δυνατότητα να παραδοθεί το δέμα σας Σάββατο με επιπλέον χρέωση 2,50 ευρώ.

Παρακολούθηση παραγγελίας 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος ανίχνευσης (tracking system) της εταιρίας μεταφορών, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής της.  Επίσης θα λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail, κάθε φορά που η παραγγελία σας αλλάζει στάδιο ενώ μπαίνοντας στο πεδίο “Ο Λογαριασμός μου”μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτές τις αλλαγές.